Blog Anvilsse

Cursus IronCAD of Inovate

Naast advies en verkoop van de Innovationsuite producten begeleiden en ondersteunen wij u ook in het vervolg traject.
Cursussen onder begeleiding van ervaren docenten worden bedrijf gericht aangeboden. Deze cursussen vinden naar keuze bij u op het bedrijf of in ons training center te Harderwijk plaats. De basis cursus IronCAD of Inovate bestaat uit 2 dagen opleiding.
Na de eerste cursus dag, volgt een week zelfstandig oefenen van de behandelde stof.. Hiervoor dient een twee tot drie uur per dag
te worden uitgetrokken.

In deze periode is er bij vragen voortdurend telefonisch contact met de docent. De tweede dag wordt ingegaan op nog openstaande vragen en
het vervolg van de cursus. Hierna volgt weer een week zelfstandig oefenen, ook weer met telefonische begeleiding. Na deze week moet de cursist in staat zijn om zelfstandig te ontwerpen of informatie hierover op te zoeken.
De cursus wordt ondersteund met behulp van leerboeken en training films, die grafisch, stap voor stap de functies doorlopen.
Deze leermiddelen blijven eigendom van de cursist. Uiteraard, ook na de cursus kunt u op ondersteuning van de docent blijven rekenen.

Voor die bedrijven die ontwerp technisch, speciale producten maken en toch snel productief willen zijn, zijn vervolg trainingen
mogelijk. Denk hierbij aan het werken met sheet-metal,parametriseren, beweging simulatie en professioneel renderen. Doorgaans is één a twee extra dagen training hiervoor voldoende.

Opzet van de cursussen is, in een ongedwongen sfeer de cursist zo snel mogelijk productief te kunnen laten werken en zelf supportend problemen op te kunnen lossen.