Blog Anvilsse

IronCAD 3D-2D

Voorkom, voordat u achteraf ook moet zeggen.
Jammer zeg, had ik dat maar eerder geweten!

IronCAD 3D-2D, duur en complex? Welnee, afwegend tegen een 2D oplossing niets duurder. En weeg je de enorme voordelen mee, dan is het razendsnel terug verdiend. In korte tijd uw 3D model ontwerpen, dan ook al de 2D werktekeningen, doorsneden en details gereed voor de werkplaats. En bij wijzigen van het 3D model worden al de 2D werktekeningen automatisch aangepast. Meteen ook al de informatie klaar voor naar uw projectadministratie en of CNC software.
IronCAD en Inovate geven u deze mogelijkheden. Met uw vakkennis en onze IronCAD ervaring zorgen wij, zonder dat u over enige computerkennis beschikt, binnen een maand met 2 dagen training volledig zelfstandig productief bent.

En met productief bedoelen wij ook productief. Niet alleen op de tekenkamer, ook de doorloop snelheid in de productie zal fors stijgen door duidelijk leesbaar en foutloos aangeleverde 2D tekeningen, met waar nodig meer details, waardoor de kans op productie fouten drastisch zal verminderen.

De ontwikkelaars van IronCAD en Inovate hebben een kinderlijk eenvoudig te bedienen 3D/2D tekenpakket ontwikkeld, wat perfect aansluit op de wensen van de werktuigbouwer, machinebouwer, plaatwerker en productontwikkelaar. De werkwijze is eigenlijk heel logisch. Beginnend met een 3D model volgens specificaties van de opdrachtgever. Hoe complex gevormd ook, met IronCAD geen probleem. Uit dit 3D model genereert u de gewenste 2D werktekeningen, doorsneden, details, exploded views en stuklijsten, of u stuurt de 3D data, rechtstreeks naar uw CNC software.

Waarom nu nog investeren, in veelal complexe en ook nog eens veel te dure parametrische 3D modelers?

Duizenden bedrijven wereldwijd, hebben al gekozen voor de slimste manier van 2D/3D ontwerpen. Denk hierbij aan hightech internationals als Pratt & Withney, Lockheed Martin, Northrop Grumann, SKF Zweden of John Deere, maar ook in Nederland zoals Dutch Space, TNO, Lucent, Siemens of bedrijven als AHC Cawi, Rijnlandse revalidatie techniek en Koridon plaatwerk, enz.

Met IronCAD kiest u niet alleen voor het intelligentste, maar ook voor het meest complete ontwerppakket, zoals met standaard 3D grafische bibliotheken met bevestiging artikelen, tandwielen, lagers, O-ringen en staalprofielen. Ook het plaatwerk met de 2D uitslag berekent volgens de K-factor en beweging animatie zijn standaard voorzieningen. Uw uitwisseling met derden is opgelost door de directe beschikking over de Acis, Parasolid en binnenkort ook de Pro-Engineer, “Granite-one” kernel in IronCAD en Inovate.

Natuurlijk zijn we niet vergeten dat u ook uw huidige 2D tekeningen wilt hergebruiken d.m.v. DXF en DWG.

Ontwerpen in IronCAD, zorgt dat u zich volop met het te maken product kunt bezig houden, zonder te hoeven denken aan, productie remmende functies en voorschriften die de meeste 3D pakketten u voorschrijven.
Werken met IronCAD geeft u, met een minimale investering in geld en opleiding, het maximale rendement.

Als u vindt dat een constructeur moet construeren i.p.v.
programmeren kies dan voor IronCAD.