Blog Anvilsse

Welke webmail is de beste?

Onlangs schreven wij een artikel over webmail. In dit artikel legde we uit wat webmail precies inhoudt en waarom het van toegevoegde waarde kan zijn. In dit artikel willen we aandacht besteden aan het aanbod van webmails. Welke webmail provider is de beste en welke factoren moet je op letten wanneer je een nieuwe webmail uit kiest? Lees verder en leer hoe je de beste webmail kunt kiezen.

 Welke providers bieden webmail aan?

In principe biedt 90% van de providers webmail aan. Dit doen ze om de service te verbeteren en jou de optie aan te bieden om een eigen e-mail op te starten. Met deze e-mail kun je e-mails versturen en ontvangen zonder dat je je druk hoeft te maken om veiligheid. Het versturen en ontvangen van e-mails via een webmail is namelijk harstikke betrouwbaar. Er zijn een aantal providers die er bovenuit springen, zoals Ziggo, KPN, UPC, XS4ALL, Telfort, Tele 2 en nog veel meer providers.

Via webmailziggo kun je meer informatie lezen over de webmail services van Ziggo. Deze provider staat al een lange tijd op nummer één en daarom is het zeker de moeite waard om deze provider te overwegen. Meer informatie over KPN webmail vind je hier.

Waar moet je op letten?

Zoals al eerder benoemd zijn er verschillende factoren waar je op moet letten wanneer je voor een nieuwe provider kiest. Ten eerste is veiligheid en betrouwbaarheid van jouw e-mail natuurlijk harstikke belangrijk. Gelukkig scoren de meeste providers hier een voldoende op. Ten slotte is het belangrijk dat de provider een goede support levert. Mocht je in de problemen komen dan is het fijn dat je een nummer kunt bellen die bereid is om jou uit de brand te helpen.